Proiecte

Urmatoarele proiecte au fost realizate integral de catre mine sau in colaborare cu alte persoane. Am fost implicat in mod direct si pot oferi, unde este cazul, informatii despre subiect:

homepoint

Home Point

Home Point este un nucleu tehnic format din specialist din domeniul constructiilor care in conlucrare directa cu companii mari din industria constructiilor si-au propus sa promoveze un nou concept pe piata rezidentiala din Romania.

Conceptul de “solutie pentru locuire” are in centru locuinta, dar are in vedere toate aspectele legate de proiectarea, constructia si utilizarea unei locuinte. Prin amplasare, configurare corecta si utilizarea de tehnologii si materiale moderne si eficiente se pot obtine locuinte functionale, comode si cu costuri de intretinere reduse.

sticul.ro

Sticul.ro

STICUL.ro (Stiinta+Cultura) isi propune sa creeze o baza de date cu diverse cercetari din toate domeniile, neimplementate, fiind un impuls atat pentru studenti, masteranzi si doctoranzi, cat si pentru firmele ce doresc atragerea de noi cunostinte.

De asemenea, STICUL.ro se adreseaza boemei iesene, ce doreste sa participe la evenimente deosebite organizate in capitala culturala a tarii. Totodata, dorim sa oferim posibilitatea tinerilor de a-si forma condeiul si de a-si face auzita vocea prin publicarea de articole dedicate segmentului cultural.

Rotarart 4x4

RotarArt 4×4

4 tineri de valoare din 4 domenii artistice, fiecare dintr-o capitală cultural-universitară a țării se strâng împreună pentru a-și demonstra talentul și potențialul. Tineri din Cluj, București, Iași și Timișoara, cu un talent special și deosebit în muzică, actorie, literatură și pictură cred că împreună suntem cu toții responsabili de valoarea culturii contemporane.

Evenimentul își dorește să surprindă ideea diferitelor forme de manifestare artistică: muzică, pictură, literatură, actorie în contextul cultural actual, în care abordări clasice co-există cu cele contemporane, trăiri născute local rezonează internațional, exprimând eleganță, frumusețe, dar și furie sau neliniște.

alerg pentru

Alerg pentru…

Maratonul Sanatatii – eveniment sportiv cu scop caritabil organizat in Iasi sub egida clubului Rotaract Curtea Domneasca Iasi. Ideea proiectului este de a promova, in primul rand, o cauza sociala, iar mai apoi de a mobiliza oameni in strangerea sumei necesare rezolvarii totale sau partiale a problemei respective.

Venit pe fondul lipsei de evenimente sportive, in general, in municpiul Iasi, dar si pe slaba diversitate a proiectelor din Iasi, acest cross a fost sustinut de mai multe organizatii, atat publice cat si private.

streetbsll

 

 

 

Cupa STREETBALL VARANA Focsani

Basket 3vs3, 20 echipe, peste 80 jucatori, peste 200 spectatori. In cadrul proiectului am adus pe terenul de basket pasionati de acest sport, dar si cantareti: Sava Man (rap), Teodora Cobzaru (muzica coreana), Claudia Ciolan (beatbox), dar si echipa de majorete a Colegiului National Unirea! Din sponsorizarile colectate am sustinut echipa IRIS Robotics care a participat la Olimpiada Nationala si a ocupat locul al doilea!

atd

 

 

 

„Astazi tu daruiesti”, proiect realizat de Rotaract Varana Fosani a reusit sa colecteze 5 tone de produse (din 18tone stranse la nivel national de celelalte cluburi din tara), care au fost donate la peste 50 familii/300 persoane.