#2015, bine ca ai fost!

Un an ca niciunul tocmai se incheie. Un an care se aseamana cu ceilalti ani prin faptul ca e UNIC. Un an plin de invataminte, cu multe experiente noi. Incredibil!

Daca cineva mi-ar fi spus acum un an ce va urma sa se intample, nu il credeam. Si nu faceam asta pentru ca nu as fi avut incredere in mine ci pentru ca nu m-as fi asteptat ca Dumnezeu sa le randuiasca chiar asa pe toate!

Ca sa fac un scurt review, anul l-am inceput focusat pe Home Point si Rural Construct. Am lansat acest site prin februarie, iar apoi au inceput discutiile pentru Rotaract Varana Focsani. Parea imposibil, ma gandisem de mai de mult, dar am avut sansa, ne-am strans la o masa mai multi si am reusit probabil cea mai rapida chartare din Districtul 2241 Romania & Republica Moldova.

Am ajuns in Mai pentru prima data in Irlanda de unde lucrurile aveau sa ia o turnura interesanta. Apoi am fost in Tenerife unde am vazut ce inseamna viata fara stress. Fain loc de trait!

Au aparut Crocus Project si EastXperience. Oh, chiar am „recuperat” domeniul Sticul.ro pentru care am materiale pregatite si pe care sper sa il lansez in curand.

M-am mutat din Focsani inapoi in Iasi unde o luna am activat in cadrul ICAR, dar din cauza unor proiecte noi nu am reusit sa mai ajung.

Am avut ocazia sa ma conving „live” ca traim intr-o tara saraca plina de oameni lenesi. Nu vrem sa muncim, vrem doar sa primim. Poveste lunga! Cel mai benefic a fost ca am avut circumstante noi, situatii „explozive” in care am invatat sa ma controlez, sa iau decizii sub un stress incredibil.

Finalul de an parea unul linistit, insa proiectul „Astazi tu daruiesti” realizat in Focsani mi-a oferit o satisfactie extraordinara! Am colectat peste 5 tone de produse, le-am dus la peste 50 familii, peste 300 persoane si am cheltuit pana in 1500RON! Publicul focsanean a reactionat incredibil!

Dar, nu s-a oprit aici! Am primit un email prin care am fost informat ca am fost acceptat la Rome Business School la MBA full time. Din Martie o sa „parla italiano”!

Mi-am propus sa plec din draga mea Romanie o vreme. Imi placi atat de mult, imi esti atat de draga, dar trebuie sa te las deocamdata. Nu sunt inca pregatit sa te am!

#2015, iti multumesc pentru cum ai fost cu mine!

#2016, te astept cu mare interes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: